Home Byer Aalborg

Hundeskove i og omkring Aalborg

I 9000 Aalborg også kendt som Nordens Paris finder du mange hundeskove og fritløbsområder, hvor du kan slippe din hund fri og møde andre hundeejere.

Hundeskovene ligger både i Nørre Sundby, Hasseris, Sydbyen, Gug, Vejgård og Skalborg.

Hundeskove i Aalborg Kommune
Du kan finde flere hundeskove på oversigten over hundeskove i Aalborg Kommune

Inden du slipper din hund fri i en af hundeskovene i Aalborg, skal du naturligvis sikre, at du har fuld kontrol over din hund og kan kalde den til sig hvis nødvendigt. Derved sikrer du, at hundeskovene i Aalborg og rundt om Aalborg er dejlige stedet at komme for alle hunde og deres ejere.

Hundeskove er små eller større arealer i eller i nærheden af Aalborg by, hvor du kan lade din hunde løbe fri. De kan enten være indhegnet, men findes også uden indhegning, hvilket stiller endnu større krav til dig som hundeejer ift. at have styr på indkald og din hund.

Du kan herunder også se, hvor mange stjerne de enkelte hundeskove i Aalborg har fået af andre bruger og kender du de enkelte hundeskove , kan du selv give hundeskove din vurdering ved at trykke på stjernerne.

Hundeskove i Aalborg i Hundeskove App’en
Få endnu bedre mobiloplevelse ved at download vores Hundeskov App til iOS og støt samtidig arbejdet med at udbygge Hundeskovene.dk og vores App’s.

Tak til dig!

Hent Hundeskove app i Apple App Store

Find alle hundeskove i Aalborg herunder: