Historien om Hundeskovene.dk

Hundeskovene.dk har eksisteret i sin nuværende form i 10 år efter vi tilbage i 2010 overtog domænet, hvor den tidligere ejer af hundeskovene.dk desværre døde og den tidligere version som du kan se herunder, var ved at blive slettet.

Hundeskovene.dk i august 2010

Vi fik downloadet adresserne på de allerede oprettede hundeskove og fik dem oprettet på ny og fik bygget en ny hjemmeside. Du kan herunder se hvordan den så ud i 2013:

Hundeskovene.dk i 2013

Antallet af hundeskove vokser

Over årene er der fra de oprindelige 240 hundeskove, løbende blevet opdateret informationer og billeder af eksisterende og nye hundeskove, således at hundeskovene.dk i dag indeholder over 550+ danske hundeskove, fritløbsområder, hundefolde og hundeparker som du kan finde opdelt på:

Hundeskov App til iOS og Android

I 2013 lancerer vi også en Hundeskov App på til iOS og Android som kan købes på Apple App Store og Google Play, hvorfra brugerne udover at finde hundeskov baseret på deres lokation også kan tilføje nye hundeskove og indsende rettelser og billeder af eksisterende hundeskov.

På et tidspunkt bliver vi desværre nødt til at fjerne versionen til Android pga. tekniske problemer, men vi har fortsat planer om at relancerer en Android version.

Stor tak til brugerne af websitet og Hundeskove App

Selvom vi gør det bedste for at opdaterer oplysninger om både eksisterende og nye hundeskov, kunne vi aldrig gøre det uden hjælpe fra de mange dejlige mennesker der benyttet websitet og Hundeskov App’en.

Så tusind tak til dig, som hjælper os med at bygge Danmarks bedste og største oversigt over steder, hvor du kan slippe din hund fri i Danmark.

Hjælp os med at hjælpe dig

Ud at du kan opdatere oplysninger om eksisterende hundeskove eller tilføje nye hundeskove er det en stor hjælp når du downloader vores Hundeskove App. Det dækker nogle af de omkostninger vi har til at udvikle og hoste dette website samt udvikle Hundeskove App til iOS og Android.