Det er gratis, at bruge dette website og det vil det altid være. Siden 2010 har vi drevet dette website med en oversigt over alle hundeskove, hundeparker, fritløbsområder og hundefolde i Danmark.

Som du sikkert har bemærket, er der ingen reklamer på Hundeskovene.dk og det vil vi gerne blive ved med at undgå.

Det er dog ikke gratis at lave websitet og vi bruger både tid på at tilføje og vedligeholde oplysninger samt udvikle websitet og Apps. I starten indeholdt oversigten omkring 200 hundeskove og i dag er der omkring 550 hundeskove som løbende bliver opdateret og nye bliver tilføjet.

Du kan finde hundeskove, baseret på hvor de ligger ift. byer, kommuner og regioner.

Støt os ved a download vores App

Den letteste måde du kan støtte os på, er ved at downloade vores Hundeskove i Danmark App til iPhone og iPad ved at trykke på linket herunder.

Hent Hundeskove app i Apple App Store

Hundeskove i Danmark App’en koster 45 kr., hvoraf Apple også tager en del, men det hjælper os med at holde websitet og App’en kørende.

Betal med Mobilepay

Har du ikke en iPhone, kan du støtte os ved at betale 10, 25 eller 50 Kr. via Mobilepay herunder og dermed hjælpe støtte den videre udvikling af denne service.

Tusind tak til dig!

En anden måde du kan hjælpe os på er, at linke fra dit website/blog eller fra sociale media som Facebook og Facebook grupper.