Haunstrup Brunkulslejer (Hundeskov) | Hundeskovene

Haunstrup Brunkulslejer (Hundeskov)

Adresse: Tanderupkærvej 79, 7400 Herning, Denmark

GPS: s,  s

Giv hundeskoven stjerner:
Haunstrup Brunkulslejer (Hundeskov)

Indhegnet: Ja
Forbedre oplysninger »

Hundeskoven i Haunstrup Brunkulslejer er en indhegnet hundeskov på ca. 4,5 ha., der omfatter nåleskov, løvskov og en åben græsslette. Afstand fra p-plads ved Tanderupkærvej er ca. 100 m.

 • Parkering addresse: Tanderupkærvej 79, 7400 Herning, Denmark
 • Størrelse på området i hektar: 4,5
 • Antal parkeringspladser: 24
 • Ansvarlig:
 • Skiltning:
 • Indhegning for hvalpe og små hunde: Nej
 • Toilet: Nej
 • Vand til hunden: Nej
 • Skraldespande: Nej
 • Agilitybaner: Nej
 • Bænke/bord: Ja
 • Vådområde: Nej
 • Kørestolsegnet: Nej
 • Egnet for gangbesværede: Nej

 • Billeder


  Skriv en kommentar om hundeskoven

  Din e-mail vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er markeret med *

  *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Kenneth Trans says:

  Lad jeg ikke narre af der står Kibæk; det er det ikke. I stedet er det ved Haunstrup/ Snejbjerg/ Albæk ved Tanderupkærvej omkring nr. 85 – 86 – kør i til Kibæk er i på afveje. Kør istedet igennem Snejbjerg og Albæk, hvor i lige efter Albæk svinger til venstre ved et hvidt hus, dvs. ved Tothøjvej, og for ende til højre af Tanderupkærvej, så kommer hundeskoven på Venstre hånd efter ca. 1 – 2 km.

 • Malene Hagelskær says:

  Det er en skøn skøn hundeskov at komme i… Nogen der kan fortælle mig om reglerne for at færdes i disse skove med sin hund.. Min hund er gentagene gange blivet antastet af en ung Rotweilweilertæve derude. I dag blev den reelt angrebet og havde lidt skade hvis ikke jeg med hård hånd havde fjernet den fra min hund.. Jeg blev vred og forskrækket og sagde til “ejeren” at hvis ikke hun kunne styre sin hund burde hun ha den i snor.. Hun havde dog ikke mange bemærkninger. andet end hun sagde at det jo var en “hundeskov” og hun havde ligeså meget ret til at være der som mig. Og hun ikke kunne styre den da det var hendes mors hund?? DET var en rigtig dårlig oplevelse for både min hund som er 6 mdr og mig. Desuden faldt der også også grimme ord til os. Jeg har mødt dem 3 gange og hver gang har jeg set hun har meget svært ved at styre den og har også set den “gå på” andre hunde… Hvad kan man gøre i sådan en situation… Jeg vil ikke længere komme i Hundeskovene hvis det skal være sådan:-(.. Håber nogen ved hvordan reglerne er, så jeg ved om jeg fortsat kan færdes der. Venlig hilsen Malene.

  • Allan Keller says:

   Hej Malene.

   Folk der ikke kan styre sine hunde har ikke noget at gøre i en hunde skov, og hvis du møder damen igen med den ung Rottweilweiler Tæve og den går til angreb på din hund igen skal du melde det til politiet,
   jeg vil gøre det samme da jeg også går de denne dejlige hunde skov,
   folk med aggressive hunde skal holde sig langt væk fra hundeskove.

   Hilsen Allan.

  • Peter says:

   Det bedste ville være hvis alle besad almindelig medmenneskelig anstændighed og viste hensyn. Desværre lever nogle hundeejere i den vildfarelse at de tror at de kan lade deres hunde færdes frit i hundeskovene, uden at ejerne har noget som helst ansvar overfor skovenes øvrige gæster. “Det er altså en hundeskov”, har jeg også hørt hundeejere sige når jeg har reageret på at blive gøet ad eller forfulgt af fritløbende hunde. En anden hundeejer med fritløbende hund sagde engang til mig: “Du skal bare lade være med at kigge den i øjnene”.
   Denne hjemmeside antyder ikke at hundeejerne har et ansvar. Man kan på forsiden læse “…eller find en hundeskov i dit eget område, hvor du kan lade din hund løbe frit.” Dette er der som sagt nogle hundeejere som tager helt bogstaveligt.
   Jeg synes at det ville klæde denne hjemmeside at fortælle læserne at der faktisk følger regler med og at hundeejerne skal have fuld kontrol over deres hunde før de må slippe dem løs i hundeskovene. Man kunne også henvise til reglerne om hundeskove på http://www.naturstyrelsen.dk og dermed hjælpe til at borgerne undgår dårlige oplevelser når de færdes i vore skove. Det burde ikke være nødvendigt, men det er det desværre.

 • charlotte says:

  Det er en dejlig hundeskov vi kommer der meget og der har aldrig været noget det er en stor en med masser og plads og løbe på. Selvfølgelig skal man altid sikre sig inden man går ind vi lader vores hund snuse til dem igennem hegnet inden vi går ind så vi kan se om de er agrasive.

 • Karina says:

  Jeg har tidligere været glad for at komme der, men der kommer flere og flere, som har nul styr på deres hunde og nul respekt for andre mennesker. Min hund blev passet op i et hjørne, mellem nogle træer, af fem andre hunde, ejerne til de andre hunde stod lige ved siden af, og grinte og gjorde intet for at få styr på deres hunde. Jeg har været der få gange siden, hvor der igen er sket noget lignende og jeg kommer der, derfor ikke længere… Mega ærgerligt da det er en rigtig fin hundeskov.
  Hvis folk bare ville følge reglerne

  REGLERNE SOM DE STÅR PÅ NATURSTYRELSENS HJEMMESIDE!

  Hundeskove
  Naturstyrelsen har etableret mere end 150 hundeskove. Reglen er, at du her må lade din hund løbe frit – under forudsætning af, at du har “fuldt herredømme” over hunden, dvs. helt svarende til hundelovens bestemmelser om “fuldt herredømme”.

  “Fuldt herredømme” betyder, at hundeføreren kan standse hunden, hvis den fx angriber andre dyr og mennesker. Det betyder helt bogstaveligt, at hunden skal have tæt kontakt til føreren og ikke må genere andre gæster, hunde eller det vilde dyreliv, fx ved at true eller løbe efter dem. Hunde som ikke fx prompte kommer på kald skal derfor føres i snor eller holdes ved fod. Det er som udgangspunkt hundeføreren, som har ansvaret for at undgå konflikter.

  Hundeskovenes placering afhænger fx af afstanden til tætbebyggede boligområder, lokale hundeluftningsmuligheder, omfanget og sårbarheden af det lokale dyreliv og behov for hegning.

  Bemærk at Naturstyrelsens regler for hundeskove ikke automatisk gælder hundeskove hos kommuner og private skovejere – tjek derfor altid efter hos skovejeren om reglerne for hans hundeskov.

 • Johanne says:

  Jeg er rigtig glad for at komme der ude, og der er masser af plads, og næsten altid nogle der ude ens hund kan lege med :-). Helt klar en hundeskov der skal opleves! :-). Den er kanon :-).

 • Gitte says:

  Jeg bliver da bekymret over at læse de forskellige kommentarer